Tanken

Shell tankstation met voordelige brandstofprijzen

Bij Carwash en Cleaning Janssen in Renkum kunt u voordelig tanken. Hier heeft u de kwaliteit van Shell benzine en diesel. Omdat dit een onbemand Shell Express tankstation is, kunt u rekenen op zeer concurrerende benzineprijzen in de regio. Ook al is de benzineprijs altijd variabel, u kunt voor actuele tarieven van ons Shell tankstation terecht door hier te klikken. Wij garanderen de Shell prijsgarantie. Dit houdt in dat onze pompprijs onder het landelijk gemiddelde ligt.

Kwaliteit tanken bij Carwash en Cleaning Janssen

U kunt bij ons terecht voor Shell Fuel Save (Diesel en Euro 95) en Shell V-power. Deze hoogwaardige brandstoffen bezitten de eigenschap dat zij brandstof besparend zijn. Dus meer kilometers voor minder geld. Ons Shell Tankstation voldoet uiteraard aan de hoogste veiligheidseisen. En in geval van storing van de benzinepomp, kunt u buiten de openingstijden van onze Carwash en Cleaning, altijd contact opnemen via een noodnummer. Dit is op meerdere plaatsen op het tankstation aangegeven.

Tankstation van Carwash en Cleaning Janssen dag en nacht open

Het Shell Express tankstation van Carwash en Cleaning Janssen is onbemand en daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Ideale openingstijden voor een tankstation dat zo makkelijk bereikbaar is in de regio. Door onze centrale ligging aan rotonde op de Bennekomseweg in Renkum, kunt u ons eenvoudig bereiken. Hierdoor bedienen wij de omgeving van Wageningen, Ede, Bennekom, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze en Heelsum.

Voordelen van Shell tankstation Carwash en Cleaning Janssen:

  • Hoge kwaliteit benzine en diesel
  • Permanente openingstijden
  • Lage benzineprijzen
  • Goed bereikbaar in de hele regio
  • Shell prijsgarantie
  • Veilig tanken
  • Carwash en wasboxen

Bent u een zakelijke rijder? Informeer dan bij ons wat u moet doen om in bezit te komen van een voordelige Shell Tankpas.

Met de benzineprijs en dieselprijs van Carwash & Cleaning Janssen bespaard u veel brandstof kosten.

Carwash & Cleaning

T: 0317 – 31 64 97
E: 0317 – 31 78 65
E: info@carwashcleaning.nl

Bezoekadres:
Bennekomseweg 120
6871 KH Renkum

Postadres:
Hogenkampseweg 184
6871 JW Renkum

Openingstijden

Washal:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Flessengas:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Wasboxen
Ma – zo 6.00 – 22.00