Wasstraat

Automatische wasstraat voor optimaal resultaat

Geregeld en goed reinigen van uw auto zorgt voor het behoud ervan. Voor een optimaal resultaat gaat u naar Carwash en Cleaning H. Janssen en Zn. in Renkum. In onze wasstraat met de vernieuwde M’Nex 27 machine krijgt uw auto een hoogwaardige reiniging. Door de plaatsing van twee machines achter elkaar wordt uw auto door de 1ste machine gewassen en door de 2de gepolished en gedroogd.

In de wasstraat van Carwash en Cleaning Janssen is onnodig wachten er niet bij. Onze carwash verzorgt 15 auto’s in een uur! Eerst geven wij uw auto een voorbehandeling van velgenreiniging en insectenverwijdering, tot voorwassen door middel van een hogedrukreiniger. Alles bij de prijs van het autowassen inbegrepen. 

Een carwash die grondig reinigt

In elk wasprogramma zit standaard hogedrukreiniging van de zijkant en dak, velgen en dorpel, actiefschuim, wielwassen, borstelwassen en drogen. U kunt er ook voor kiezen de onderkant te laten mee wassen of wax aan te laten brengen. Wilt u uw auto extra verzorgen dan is er het polish programma dat uw auto laat glanzen alsof hij uit de showroom komt. De wasstraat van Carwash en Cleaning Janssen zorgt altijd voor de beste behandeling van de lak.

Een carwash voor vele formaten voertuigen

De mogelijkheden van onze wasstraat zijn legio. Onze carwash kan bussen tot 2,2 meter breed en 2,70 meter hoog wassen, evenals bussen met imperiaal. Voor al onze wasprogramma’s in de wasstraat hanteren wij scherpe prijzen. En kiest u voor het VIP programma, dan reinigen wij de auto met wasprogramma 1, zuigen hem voor u uit en maken de ramen schoon voor slechts 40 euro. En terwijl wij uw auto reinigen, kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee. Let op! Het VIP-programma doen wij alleen op afspraak. Ook is er een haal/breng service. Informeert u naar de mogelijkheden.

De voordelen van Carwash en Cleaning Janssen op een rij

  • de carwash reinigt grondiger dan een emmertje sop
  • de medewerkers van Carwash en Cleaning Janssen geven persoonlijk uitleg en advies
  • de wasstraat is milieuvriendelijker door de juiste afvoer van vuil en afvalstoffen
  • de wasstraat bespaart u tijd
  • de carwash is altijd vriendelijker voor de lak van uw auto
  • de wasstraat kan veel verschillende formaten wagens wassen
  • aantrekkelijke tarieven door de klantenkaart

Persoonlijk contact bij Carwash en Cleaning Janssen

Omdat er altijd iemand van Carwash en Cleaning Janssen aanwezig is om u te helpen weet u dat uw auto de juiste behandeling krijgt. Daarbij hanteren wij een goede prijs/kwaliteit verhouding, onze tarieven zijn altijd duidelijk. En met een klantenkaart van Carwash en Cleaning Janssen bent u nog goedkoper uit. Wij vertellen u graag hoe u in het bezit kunt komen van deze kaart. Dus laat uw auto professioneel reinigen. Wij zien u graag in wasstraat aan de Bennekomseweg in Renkum. Wij bedienen de hele regio van Bennekom, Wageningen, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze, Heteren en Driel

Onder de wasstraten is Carwash & Cleaning Janssen in Renkum uniek met een speciaal polish programma

Carwash & Cleaning

T: 0317 – 31 64 97
E: 0317 – 31 78 65
E: info@carwashcleaning.nl

Bezoekadres:
Bennekomseweg 120
6871 KH Renkum

Postadres:
Hogenkampseweg 184
6871 JW Renkum

Openingstijden

Washal:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Flessengas:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Wasboxen
Ma – zo 6.00 – 22.00