Wasbox

Autowassen in de wasbox van Carwash en Cleaning Janssen

Zelf uw auto wassen in de auto wasbox van Carwash en Cleaning Janssen voor wie graag zelf de controle houdt. Aan de hand van vijf wasprogramma’s kunt u hier uw auto wassen en waxen. Helemaal zoals u het wilt. U kunt uw auto laten glanzen alsof hij nieuw uit de showroom komt. Geen geklieder thuis met een emmertje sop, maar een degelijke reiniging van uw auto volgens uw eigen inzicht. En door de juiste afvoer van het afvalwater, nog een stuk milieuvriendelijker ook.

Auto wasbox programma met slimme techniek

Onze drie wasboxen maken gebruik van een slimme techniek, de programmakeuze is overzichtelijk. De programma opbouw van de auto wasbox is zo samengesteld dat u er het best mogelijke wasresultaat uit kunt halen. Daarbij heeft u in de wasbox alle comfort en ruimte en de beschikking over een hogedrukreiniger en autoborstel. U kunt met muntgeld betalen, dus zorg dat u hier voldoende van meeneemt. De openingstijden van de auto wasbox zijn van 7.00 uur tot 21.00 uur, zeven dagen per week.

Hoe de auto wasbox werkt:

  • programma 1    Met warm water en actief schuim verwijdert u korrelige vervuiling
  • programma 2    Met de borstel wast u de auto
  • programma 3     Spoel de auto af met koud water
  • programma 4     Breng een waxlaag aan
  • programma 5     Spoel de auto af met osmosewater om kalkvlekken te voorkomen

Auto wasbox met volledige zelfservice

Uiteraard is het mogelijk om uw auto daarna te stofzuigen, mattenkloppen en de binnenkant te reinigen. Hiervoor verkopen wij diverse reinigers en doekjes. Ook kunt u bij ons de bandenspanning controleren en in orde maken. Kortom, in de wasbox van Carwash en Cleaning Janssen geeft u uw auto een volledige servicebeurt. Wij zijn gelegen aan de rotonde op de Bennnekomseweg in Renkum. Eenvoudig bereikbaar vanuit Heelsum, Oosterbeek, Doorwerth, Wageningen, Bennekom, Ede en Oosterbeek.

Carwash of autopoetsen? Alles kan bij Carwash & Cleaning Janssen in Renkum!

Carwash & Cleaning

T: 0317 – 31 64 97
E: 0317 – 31 78 65
E: info@carwashcleaning.nl

Bezoekadres:
Bennekomseweg 120
6871 KH Renkum

Postadres:
Hogenkampseweg 184
6871 JW Renkum

Openingstijden

Washal:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Flessengas:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Wasboxen
Ma – zo 6.00 – 22.00