Poetsen

Autopoetsbedrijf voor zo goed als nieuwe lak

Ook uw auto verdiend een schoonheidsbehandeling. Tijdens de vier seizoenen heeft de lak veel te lijden door weersinvloeden. Denk aan water, wind, zout, vogels en bomen. Daarom kunt u bij het autopoetsbedrijf van Carwash en Cleaning Janssen en Zn. in Renkum terecht voor een exclusieve poetsbehandeling. Ons autopoetsbedrijf verzorgt uw auto tot in de puntjes. Wij geven u een showroomklare auto mee terug. 

Hoe ons auto poetsbedrijf te werk gaat

Bij ons auto poetsbedrijf krijgt uw auto een uitgebreide poetsbehandeling. Eerst wordt de auto geheel met klei behandeld, waardoor de lak gereinigd wordt. Vervolgens wordt uw auto gepolijst. Dit trekt de glans van de lak op en verwijdert (lichte) krasjes. Polijsten heeft een reinigende werking. Tot slot brengen wij een wax aan, die door de grondige reiniging optimale hechting heeft. Hierdoor is de beschermende werking van de wax perfect.

Veel aanvullende diensten in het autopoetsbedrijf

Bij Carwash en Cleaning Janssen maken wij gebruik van hoogwaardige producten, dus ook in ons autopoetsbedrijf. Dit levert optimaal resultaat en spaart het milieu. U kunt bij ons autopoetsbedrijf terecht voor de volgende aanvullende diensten:

  • Auto interieur reinigen
  • Auto bekleding reinigen
  • Auto uitzuigen
  • Autoramen reinigen
  • Leerbehandeling van uw auto interieur
  • Stickers van uw auto verwijderen

Auto poetsbedrijf met liefde voor uw auto

Het verzorgen van uw auto zit ons in het bloed. Ons auto poetsbedrijf staat er dan ook om bekend dat wij eerlijk vakwerk afleveren. Daarbij is onze service flexibel en uitgebreid. Niet alleen personenauto’s worden bij ons poetsbedrijf onder handen genomen. Ook voor de caravan, camper en zelfs uw motor kunt u bij ons autopoetsbedrijf terecht. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Goed bereikbaar auto poetsbedrijf in Renkum

Heeft u kleine deukjes in uw auto? Ook deze kunnen wij in ons auto poetsbedrijf voor u laten uitdeuken. Daarnaast verkopen wij ook reinigings- en poetsproducten van Eenzet. Hiermee kunt u uw auto zelf poetsen en bijhouden. Wilt u meer weten? Neem dan contact op. Of kom langs. Wij zijn snel bereikbaar door onze centrale ligging aan de rotonde van de Bennekomseweg in Renkum. Vanuit Heelsum, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze, Wageningen, Ede of Bennekom bent u er zo.

Autodetailing en autopoetsen zorgt voor de perfecte showroomklare auto.

Carwash & Cleaning

T: 0317 – 31 64 97
E: 0317 – 31 78 65
E: info@carwashcleaning.nl

Bezoekadres:
Bennekomseweg 120
6871 KH Renkum

Postadres:
Hogenkampseweg 184
6871 JW Renkum

Openingstijden

Washal:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Flessengas:
Di t/m vrij 13.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 16.00

Wasboxen
Ma – zo 6.00 – 22.00